Het Boek

Het Boek

Zelfloos Zelf

Regelmatig verschijnen er mooie boeken, goede boeken, met geweldige verhalen, spannend, aangrijpend, briljant geschreven, met inventieve en verrassende wendingen. Regelmatige komen er prachtige informatieve boeken uit, maatschappijkritische boeken, zeer gewaardeerd en welkom, maar soms, heel soms komt er een boek uit dat echt nodig is. Een boek dat een unieke waardevolle kans geeft om tot onszelf door te dringen. Niet om gewone kennis op te doen, maar om Ware Zelfkennis op te doen, dat diepgaand Inzicht geeft in onze Ware Natuur. Een boek dat ons verlost van alle opgebouwde onbewust aangenomen illusoire denkbeelden en ideeën over wie we zijn en hoe de wereld is en wat nog belangrijker is, een boek met de Wijsheid die ons verlost van onze angsten en onze zorgen, zodat we tot werkelijke ontspanning en welbevinden komen. Kortom een boek dat meer dan een boek is, met als doel uw Zelfrealisatie, uw Verlichting, uw aanboren van de Bron van Goddelijke Geluk in uzelf wat u rechtens toekomt.

 

Zo’n boek komt stilletjes en verrassend en is een zeldzame en unieke gebeurtenis en zal zijn weg vinden naar de harten van diegenen die het oh zo wensen en hen vervullen met Liefde, Wijsheid en Zelfkennis.

 

Zo stilletjes als dit boek komt, zo hard zal het een bres in de Illusie slaan waarin we ondergedompeld zijn, waardoor het Goddelijk licht van Gelukzaligheid in zijn volle glorie uw wezen kan overspoelen.

 

Shri Ramakant Maharaj is de opvolger van Shri Nisargadatta Maharaj, Zoals Shri Nisargadatta Maharaj de opvolger van zijn Sadguru, Shri Siddharameshwar Maharaj was.

 

Dit boek ‘Zelfloos Zelff’ is dan ook het logische vervolg op ‘I Am That’ van Shri Nisargadatta Maharaj en ‘Master of Self-Realisation’ van Shri Siddharameshwar Maharaj, allebei tijdloze spirituele klassiekers die al zolang door Ware zoekers gekoesterd worden.

 

 

Hieronder vindt u twee recensies van zeer gewaardeerde autoriteiten binnen de Advaita wereld.

 

“Zelfloos Zelf" is een wonderbaarlijk en opzienbarend boek dat vele van Shri Nisargadatta Maharaj’s volgers en anderen zal helpen. Ik twijfel er niet aan dat Shri Ramakant Maharaj een Zelfgerealiseerde Meester is. Ik bewonder de inhoud enorm. Prachtig.”

Alan Jacobs: President van de Ramana Maharshi-Stichting, Verenigd Koninkrijk

 

“De Leringen van Shri Ramakant Maharaj dragen het stempel van volledige authenticiteit en de kracht om aspiranten in het ingeboren Gewaarzijn te ontwaken.”

Timothy Conway: Al bijna 30 jaar lang leraar van Advaita Spiritualiteit en de Auteur van ‘Women of Power & Grace’ Santa Barbara, CA. U.S.A.

 

“Men dient dit boek te ademen en het denken achterwege te laten. Er gebeurt meer in de dialogen dan woorden kunnen zeggen. Na dit boek te hebben doorgelezen ben ik tot de conclusie gekomen dat het in de aanwezigheid zijn van Ramakant Maharaj, het binnengaan van een andere dimensie van begrip is.”

Christopher Quilkey: Redacteur, “Mountain Path’ Driemaandelijks tijdschrift, Sri Ramanasramam.

 

 

Boekgegevens:

 

Titel: Zelfloos Zelf

Inhoud: Gesprekken met Shri Ramakant Maharaj

177 Hoofdstukken - 468 pagina's

Redactie & Samensteller: Ann Shaw

 

Als u het boek wilt bestellen, ga dan naar bol.com

 

Boekaankondiging op youtube